O nama

Dobro došli na web stranice tvrtke Hidro Krov d.o.o.

Hidro Krov d.o.o. - hidroizolacijski radovi

2012 godine osnovana je tvrtka Hidrokrov d.o.o. koja se bavi hidroizolacijskim radovima (balkona,terasa ...) temeljne izolacije i sve sto ulazi u hidroizolacijske radove, te krovopokrivačkim radovima
Bavimo se izradom građevinske limarije kao limeni pokrovi, falcani pokrovi, žljebovi, opšavi oko krovnih prodora.

Tvrtka je počela poslovati sa dva djelatnika i u međuvremenu se razvila u veoma stabilnu i uspješnu tvrtku, te danas ima osobnu logistiku za projekte, ispunjavanje troškovnika, vođenje gradilišta, računovodstvo. Broji do deset krovopokrivačkih hidroizolatera.

Sve projekte i radove obavljamo u raznim zemljama (npr. Republika Hrvatska, Švicarska, Njemačka, Austrija, Crna Gora, BiH).
Već duže vrijeme radimo kao ovlašteni kooperanti raznih proizvođača (Bauder, Vedag, Nova Glass, Sarnafil, Mapei, Wolfin i drugi ).
Također smo uspješni kooperanti u Njemačkoj gdje isključivo radimo na velikim projektima za firme Fritztehnologie, Kirsch i druge.

Veći projekti su nam sanacija prodajnog centra Edeka, od 8000m², kompletna demontaža pokrova, demontaža staklenih prodora u krovu 10x12m sa kompletnom čeličnom konstrukcijom, ubacivanje pojačivača krovu u trapeznom limu i ponovno pokrivanje.
Parna brana Bauder super AL s4, mineralnom kamenom vunom proizvođača Rockwoll i sintetičkom membranom Bauder TPO 2mm, i sav pričvrsni atestirani materijal iz programa Würth.
Slični projekti su Bosch Kusterdinger, Agentur für Arbeit Freiburg, Fichbach Schwimmbad i slično.

Cilj nam je da posao napravimo besprijekorno i da naši klijenti budu zadovoljni i trudit ćemo se da tako ostane i dalje u našem poslovanju.

Tvrtka društva:
Hidro krov d.o.o.

Skraćeno tvrtka:
Hidro krov d.o.o.

Sjedište:
Karlovačka cesta 119, 10000 Zagreb

Osnovni podaci:

DJELATNOST(43.91) Radovi na krovištu
OIB: 10293333010
MB: 02927993
VELIČINA: Mikro
TEMELJNI KAPITAL 20.000,00 kn
Subjekt upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod reg.uloškom broj Tt-12/17054-4
Poslovna banka: Zagrebačka banka

IBAN: HR7823600001102307354

Član uprave - direktor: Alen Rizvanović