Izrada ravnih krovova

Izrada ravnih krovova

Plastični krovni limovi

Lagani krovovi u industrijskoj i dvoranskoj konstrukciji obično su zatvoreni plastičnim krovnim membranama. Kao i kod bitumenske hidroizolacije, vrijedi i ovdje: važna je kvaliteta korištenog sustava.

BauderTHERMOPLAN-T je moderan vrhunski FPO sustava brtvljenja i daleko superiorniji od PVC plastičnih krovnih traka. On postavlja standarde u smislu sigurnosti, jednostavnosti instalacije i dugovječnosti te se godinama dokazuje u praksi. Hidroizolacijske membrane dostupne su u nekoliko debljina, tako da se mogu zadovoljiti različiti zahtjevi. Opsežna oprema sustava olakšava ugradnju i omogućuje cjelovita rješenja po mjeri.

BauderTHERMOPLAN-T hidroizolacijski sustavi pogodni su za sve lagane krovne podkonstrukcije: u novim zgradama, za obnovu i zelene krovove. Trake su kompatibilne s bitumenom i otporne na korijen prema FLL smjernicama. Ove visokokvalitetne FPO trake su UV stabilne, otporne na vremenske uvjete i starenje. One štite krov i pod opterećenjima kao što su šljunak, terase ili zelena struktura.

BauderTHERMOPLAN-T bez isparljivih plastifikatora. Trake su labavo položene u jednom sloju i toplinski zatvorene na šavovima bez razvoja dima ili mirisa. Zaštita od usisavanja vjetra izvodi se brzo i pouzdano mehaničkim priključkom ili balastom.

Imate pitanja?

U koliko imate kakvih pitanja slobodno nas nazovite ili pošaljite upit.

Kontaktirajte nas

NAŠE USLUGE

Izrada ravnih krovova

Postavljanje parne brane, termoizolacije i hidroizolacije kompletnog pokrova.

Sanacija postojećih krovova

Demontaža stare postojeće hidroizolacije uključujući i popravke.

 

Sanacija balkona i terasa

Demontaža postojećih obloga (keramika, glazura, šljunak, slojevi postojeće stare izolacije) te izrada nove hidroizolacije po uputama proizvođača.

Hidroizolacija temelja

Izrada visokotlačne hidroizolacije raznih proizvođača ili bitumenske hidroizolacije po uputama proizvođača.

 

Ugradnja sintetičkih membrana folija

PVC, TPO, EP, EPDM i sl.

Izrada tečnih hidroizolacija i cementnih

Kao Mapeplastic, Sikalastic, Triflex, Kemperol, Enkopur i sl.

Naše PODRUČJE RADOVA

Hidroizolacije
Izrada ravnih krovova
Sanacija postojećih krovova
Hidroizolacija temelja
Hidroizolacija ravnih krovova, balkona i terasa